Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Грудень » 30 » Макіяж для дракона (Новорічний макіяж 2012)
18:16
Макіяж для дракона (Новорічний макіяж 2012)

Цієї чарівної ночі так хочеться виглядати неперевершено. Одягнути найкрасивіше плаття, дістати зі скриньки стильні прикраси. Поправляючи волосся, поглянути в дзеркало та побачити там вишукану жінку. Ідеальну від шпильок до останньої волосини в зачісці. Досконалу у всьому! Адже деталі тут, дуже важливі. Починаючи від зручності вкладання волосся - закінчуючи приємністю аромату. А макіяж на новий рік?! О Боже! Як же складно зробити правильний вибір. Бути ефектною, але при цьому не переборщити. А потім ще підібрати туфлі та сумочку, та так щоб все поєднувалося! Як багато часу і нервів витрачається на ці речі... Бігаючи магазинами в пошуках новорічних подарунків, Ви шукайте що-небудь і для себе. Але турбот і справ так багато, що в цьому сум'ятті відкладаєте думки про себе на потім. І ось Вам рішення одного з найголовніших питань - який зробити новорічний макіяж? Косметичні бренди, створюючи нові новорічні колекції, пропонують своїм клієнтам готові святкові образи. Деякі з них ми розберемо детально, для того що б зрозуміти, для кого це краще підходить і як якісно застосувати новорічний макіяж для себе?

Новорічний макіяж 2012 від URBAN DECAY



Це святково-яскравий образ з насиченим акцентом на очі та на губи. Сяйво та блиск, соковитість та свіжість! Благородне золото та стиглий ягідний колір на щічках та губах. Ідеальний макіяж на новий рік 2012!

Золото - ідеально підходить для засмаглих дівчат. Якщо у вас бліда шкіра, то краще від нього утриматися, тому що такий насичений пігмент золотого кольору, може надати Вам хворобливого вигляду.
Такі великі блискітки краще використовувати на спеціальну основу під тіні, що б вони не обсипалися, краще трималися і легше розтушовувалися. Основа Urban Decay ідеально підійде для стійкості макіяжу очей.
При нанесенні одного кольору тіней, обов'язково використовуйте підводку краю повік, для пишноти вій та створення закінченості макіяжу очей.
Яскраві рум'яна теплого рожевого відтінку краще використовувати разом з бронзатором під вилиці. Це додасть обличчю бажаної худорлявості та свіжості.
Обов'язково нанесіть контурний олівець на губи, схожий за кольором з блиском. Таким чином блиск буде більш стійким.

Макіяж на новий рік 2012 від SHU-UEMURA




Чари небесних відтінків синього та блакитного, разом з неймовірно пишними та довгими віями, осипання зоряним блиском. Казковий образ для чудової новорічної ночі.

• Сині та блакитні кольори ідеально підійдуть для дівчат з фарфорово-білою шкірою. У такому макіяжі варто не забувати правильно розставити відблиски білим перламутром, на внутрішньому куточку ока і під бровою, для того щоб освіжити погляд.
• Накладні вії - це головний козир звабливого погляду. Тому раджу підійти до вибору вій дуже уважно. Занадто великі та драматичні вії, складно носити більше години. Дивлячись вперед ви будите бачити своєрідний «козирок». Такі вії ідеально підходять для фотозйомок, але ніяк не для веселого вечора. Краще зупинити свій вибір на куточках або пучках. З ними Ви будите відчувати себе легко, і нічого не буде заважати насолоджуватися ввечері.
• Якщо Ви бажаєте виглядати натурально при такому яскравому макіяжі очей, то бажано виділити брови. Це класична схема, що приваблює протилежну стать. Яскраві очі - значить яскраві брови.
• Ідеальний тон - ось запорука успіху будь-якого макіяжу! А особливо якщо у Вас яскравий акцент на очі. З особливою ретельністю вибирайте тональний засіб. Він повинен добре приховувати всі недоліки, бути максимально наближеним за відтінком до вашого кольору шкіри, і добре триматися весь вечір.
• Для губ краще вибрати блиск натурального теплого відтінку, що б освіжити блідість шкіри.

Новорічний макіяж 2012 від NARS





Загадковий образ інопланетного створіння. Неземна чарівність класичного смокі айс в неординарному виконанні. Шикарний приглушений оранж на губах. Новий рік - новий образ - нові емоції.

• Такий макіяж, так само ідеально підійде і для власниць світлих очей. Чорний і сірий - кольори які підходять всім, без винятку!
• Зверніть увагу на світлий каял, він шикарно освіжає погляд! Обов'язково візьміть з собою чудо-олівець. З ранку він так само освіжить трохи почервонілі від веселощів очі.
• Один з головних трендів цього сезону - відсутність брів. Всі хто любить експериментувати і бажає виглядати незвично, цей образ для Вас.
• Приглушено помаранчевий тон на губах шикарно відтінятиме очі будь-якого кольору (зелені, блакитні і навіть карі). Але не варто забувати що такий колір досить вибагливий, і добре виглядає на абсолютно свіжому і чистому обличчі. Для цього потрібен ідеальний тон і хороший консилер. Інакше Ви ризикуєте виглядати зовсім не загадково, а просто вульгарно.
• На завершення, обов'язково використовуєте легкі коралові рум'яна на вилиці, вони прекрасно освіжать фарфорову шкіру.

Сподіваюся Ви знайшли відповідь на питання "який зробити святковий макіяж на Новий рік 2012?" Пам'ятайте, що це ніч чарівності та перевтілень, тому - вперед! Ризикуйте, зваблювати, спокушайте і насолоджуйтеся!

Джерело: http://www.fisti.ru
Категорія: Свіжі тенденції, напрямки, новини в косметиці, макіяжі та моді | Переглядів: 1497 | Додав: kim333 | Теги: Новорічний макіяж, тренд 2012 в макіяжі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Вхід
Категорії
Свіжі тенденції, напрямки, новини в косметиці, макіяжі та моді
Ми ВКонтакті
Пошук
Записи блогу
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Друзі сайту
Хто онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0