Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Квітень » 12 » Вечірній макіяж
19:40
Вечірній макіяж
Вечірній макіяж призначається для різноманітних святкових подій та повинен підкреслювати вашу вишуканість , елегантність.

Згідно правил макіяжу для вечірнього типу використовуються насичені яскраві тони, які розраховані на те, щоб ваші очі та губи при тьмяному чи штучному світлі виглядали виразніше.

Правильно підібрана тональна основа, є одним з головних факторів, оскільки тональні засоби вирівнюють колір обличчя, допомагають довше зберігати свіжість макіяжу, нівелюють дрібні дефекти шкіри. Основа - це правильно підібраний коригуючий засіб. Тональний крем наноситься точковими рухами, потім розтушовується від центру обличчя до його країв, на лобовій частини від центру до скроні, на решті - зверху вниз. Щоб засіб лягав більш тонким та рівним шаром, краще для його нанесення використовувати вологий спонжик.

Потім потрібно усунути жирний блиск та закріпити основу. Для цього використовуємо пудру, бажано розсипчасту, оскільки за своєю текстурою вона більш тонка та здатна надати шкірі природньої шовковистості. Золотистий відтінок пудри буде найкращим для вечірнього макіяжу.

Роботу над обличчям завжди продовжуємо з брів. Якщо у повсякденному житті ви не користуєтеся олівцем, то згідно  правил вечірнього макіяжу підкреслити брови слід, тоді вони додадуть вашому зовнішньому вигляду вишуканості. Акуратний вигляд бровам можна надати не тільки олівцем, але й тінями. При виборі відтінку слід орієнтуватися на колір волосся.

При вмілому використанні тіней ви зможете підкреслити форму очей, а також їх виразність. Для вечірнього макіяжу більше підійдуть тіні з перламутровим відтінком. Перед нанесенням яскравих тіней, потрібно в якості основи спочатку використовувати світлі. Межі тіней потрібно акуратно розтушувати, щоб утворився плавний перехід між ними. Більш привабливим вечірній макіяж буде виглядати при використанні рідкої підводки для очей.

Останнім штрихом у макіяжі очей є туш. Щоб вії були довгими, густими та пухнастими, перед нанесенням туші потрібно їх припудрити, а саму туш потрібно наносити від коренів до кінчиків плавними рухами.

Губи теж повинні виглядати спокусливо. Щоб домогтися цього ефекту, використовуйте соковиті насичені кольори: яскраво-червоний, червоний, вишневий. Але в цьому випадку не складним повинен бути макіяж очей. А якщо ви все ж вирішили зробити акцент на очах, то помада повинна бути пастельних тонів.

В останню чергу слід нанести рум'яна. Вони нададуть вигляду завершений вигляд. Колір рум'ян вечірнього макіяжу повинен бути більш насиченим, ніж денного. Якщо ви хочете підкреслити свою сексуальність, потрібно вибирати мерехтливі відтінки та накладати їх на найвищу частина скул, а для надання обличчю свіжого вигляду використовуйте темно-рожеві тони. 
Переглядів: 1128 | Додав: kim333 | Теги: вечірній макіяж, макіяж в тернополі, макіяж | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Вхід
Ми ВКонтакті
Пошук
Записи блогу
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Друзі сайту
Хто онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0