Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 27 » Школа макіяжу з Хорстом Кірхбергером. Шкіра
13:47
Школа макіяжу з Хорстом Кірхбергером. Шкіра
Поговоримо про шкіру, адже це "полотно" на якому художник (візажист) творить свій шедевр (макіяж). Шкіра буває різних типів і для ідеального макіяжу важливий не стільки стан шкіри, скільки її колір. Саме на колір шкіри потрібно орієнтуватися при тонуванні.

В Європі а отже і в Україні найпоширенішим є два типи шкіри - жовтувата і червонувата. Жовтуватою називають злегка бежеву шкіру із золотистим або жовтувато-горіховим відтінком. Можливо вам навіть так і не здається на перший погляд, але шкіра більшості наших жінок є жовтувато-бежевою і всього 15 відсотків мають шкіру червонуватого кольору. Світло-жовта шкіра часто здається прозорою, ніби кольору слонової кістки. Такий блідий тон виглядає казковим, а шкіра бездоганною. Темно-жовтий відтінок заворожує своїм оливковим відливом. Червонувата шкіра здається швидше рожевою або веснянкуватою, іноді блідою, а червонуватий відтінок помічається тільки при детальному огляді. Шкіру з рожевим відтінком ще називають фарфоровою.

Для шкіри справедливе твердження, що легше всього ідентифікувати за типами загорілу шкіру. Жовтувата шкіра під сонцем набуває жовтувато-коричневого кольору, іноді з оливковим відтінком. Червонувата шкіра, в свою чергу, після дії сонячних променів стає дійсно червоною, а відпочивши деякий час змінює колір на мідний.
 
Іноді важко визначити колір шкіри через певні проблеми в організмі, наприклад купероз, тоді червоні прожилки домінують над природнім жовтуватим кольором шкіри. Це саме стосується й чутливої шкіри, на якій можуть з'явитися почервоніння в області носа та щік. Веснянки також стають на перешкоді визначенню кольору шкіри. В такому випадку потрібно звертати увагу на лоб та підборіддя. В цих місцях почервонінь не буває, тому колір шкіри можна визначити вірно. Важко визначити тип шкіри і жінкам з блідим обличчям. В цьому випадку потрібно звернути увагу на колір шкіри в області декольте чи на шиї, там вона, зазвичай, сильніше пігментована.

Змішані типи шкіри. В попередній темі, яка була присвячена формі обличчя, ми говорили, що типові форми зустрічаються в природі дуже рідко, частіше їх поєднується декілька. Те ж саме стосується і шкіри. Іноді важко визначити колір шкіри, але без цього не обійтися.

Червонувата шкіра з веснянками. Для такої шкіри ще властива наявність великих червоних плям. Ці недоліки можна приховати за допомогою денного тонального крему або тонкого чи навіть товстого шару пудри. Крім того жінкам з червонуватою шкірою потрібно поекспериментувати з відтінками макіяжу, оскільки шкіра під ним може вести себе непередбачувано, ставати темнішою чи сіріти.

Бежевий відтінок.
Така шкіра довго загоряє, але загар тримається добре. Для такої шкіри використовують світлу жовтувату тональну основу. Якщо нема ніяких почервонінь, то зробити це можна тонким шаром. Також можна використати прозору пудру.

Відтінок слонової кістки. Такий колір часто зустрічається в поєднанні з трикутною формою обличчя. Колір шкіри дуже світлий, майже білий. Варто підкреслити цю блідість. Тональна основа для такої шкіри може бути кольору "мед" або "пісок". Якщо є почервоніння, їх можна приховати компактною пудрою, яка наноситься губкою, так вона буде краще триматися.

Темний, оливковий відтінок. Така шкіра відноситься до жовтуватого типу, але ніколи не буває блідою. Тональна основу підійде бежевого кольору.

Проблемну шкіру краще всього приховати за допомогою рідкого макіяжу теплого бежево-золотистого відтінку. Якщо необхідно більш товстий шар макіяжу, краще використати компактну основу.


За матеріалами книги Хорста Кірхбергера"Візаж та макіяж".


Переглядів: 1276 | Додав: tirilo | Теги: макіяж, школа макіяжу, типи шкіри обличчя, Візаж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Вхід
Ми ВКонтакті
Пошук
Записи блогу
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Друзі сайту
Хто онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0