Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 26 » Школа макіяжу з Хорстом Кірхбергером. Обличчя
16:08
Школа макіяжу з Хорстом Кірхбергером. Обличчя
Доброго дня всім красуням. Розпочинаємо серію публікацій, присвячених основам візажу та макіяжу. Можливо комусь ця інформація буде корисна при створені власного іміджу, хтось почерпне якісь технічні моменти, одне не викликає сумніву - це знадобиться кожній красуні в будь-якому віці. Допоможе нам розібратися в усіх цих лабіринтах кращий візажист Німеччини Хорст Кірхбергер, автор книги "Візаж та макіяж". 

Отже з чого ж розпочнемо? Звичайно з обличчя. Обличчя кожної людини є сугубо індивідуальним. Лоб, ніс, щоки, скули, підборіддя, губи роблять нас неповторними, але все таки ми виділяємо основні форми обличчя. Їх є чотири - овальне обличчя, кругле, трикутне, чотирикутне. І хоча в ідеальному вигляді ці форми рідко зустрічаються, потрібно знати їх основні ознаки, щоб мати можливість визначити які форми поєднуються у вашому обличчі.

Овальне обличчя. Найширша частина контуру обличчя це скули. Вони знаходяться посередині обличчя. Вгору та вниз від скул обличчя заокруглюється на підборідді та лобі. Нижня частина обличчя, при цьому, довша за верхню. Така форма обличчя завжди вважалася ідеальною. Моделі з такою формою обличчя користуються попитом. Донедавна в рекламі знімалися тільки з таким обличчям. Виразні скули, вузький лоб та м'яко заокруглене підборіддя надають гармонії зовнішнім обрисам. Часто це поєднується з великими, оптимально розташованими очима, пропорційним носом. Повіки видно повністю, яскраво виражений рот має чіткі контури. Для володарки такого ідеального обличчя немає потреби вдаватися до якихось хитрощів та маніпуляцій, щось підкреслювати чи приховувати. Вони виглядають ідеально навіть з невдалим макіяжем.

Кругле обличчя. Власне кажучи кругле обличчя, це теж саме овальне обличчя, яке є трішечки повнішим і тому здається круглим за рахунок збільшеного контуру в області щік. Ні в якому разі не потрібно вважати цю форму обличчя некрасивою чи не вартою уваги. При правильному підібраному макіяжі власниця цієї форми обличчя буде виглядати неперевершено. Для цієї форми характерні повненькі щоки та слабо виражений рот, тому губам потрібно надати чіткі обриси. Очі нерідко бувають маленькими, ніс теж округлений. Такому обличчю потрібно надати чітких обрисів, застосувавши геометричний макіяж. Щоб приховати повноту потрібно підкреслити контури брів, для макіяжу очей використовувати лінії (олівець для підведення очей), а не площі (тіні для повік). І, звичайно, губи, про які вже згадувалося, повинні мати чітку форму і бути нафарбованими.

Трикутне обличчя. Така форма має гостріші риси, підборіддя витягнуте, загострене, тому лоб здається дуже широким. Через те, що верхня частина обличчя має більшу площу за нижню виникає візуальна диспропорція. Скули, які є найширшою частиною, знаходяться на рівні очей, тобто вище ніж в овального обличчя. Це може поєднуватися з широким ротом, тонкими губами та прямо посадженими вузькими очима. Задача візажиста максимально згладити різкі пропорції та округлити риси обличчя. На лоб можна нанести рум'яна або коричнювату пудру, чим трохи затінити його ширину. Якщо ви хочете нанести рум'яна на щоки, потрібно це робити на найбільш виступаючу ділянку скул, а потім розтушувати  в напрямку до центру обличчя. Але з цим потрібно бути дуже обережним.

Чотирикутне обличчя. Ця форма є дуже поширеною, вона характеризується добре видними кутами на лобі та щелепах, які з'єднуючись між собою прямими лініями утворюють чотирикутник. Повні губи, особливо нижня, очі великі, повіки видно повністю. Такі великі площі обличчя потрібно трохи замаскувати, наприклад рум'янами. Яскраво підкреслені губи та класний макіяж зроблять таке обличчя дуже цікавим.

Змішані форми. Форми, про які ми говорили, зустрічаються в природі дуже рідко. В основному ми є носіями змішаних форм обличчя. І тут природа виявила всю свою фантазію, створивши обличчя чудернацьким поєднанням різних форм, що забезпечує нашу індивідуальність, неповторність.

Як визначити форму власного обличчя? Потрібно подивитися на себе в дзеркало. Волосся потрібно зачесати назад та прикрити руками вуха. Контури обличчя визначаються не за формою черепа, а за лінією коренів волосся. Отже контури обличчя ми визначили, а як їх ідентифікувати в форму? На жаль якогось універсального методу визначення форми не існує. Тому вам доведеться покластися на власне сприйняття. Якщо вам здається обличчя круглим, то найкомфортніше будете себе відчувати, а значить найкраще виглядати з геометричним макіяжем.

Що стосується порад для змішаних типів обличчя, то, на жаль, всі типи охопити не буде змоги, через їх велику кількість, тому зупинимося на деяких з них. В подальшому на основі отриманої тут інформації та застосувавши трохи креативу, терпіння та наполегливості, ви зможете підібрати свій ідеальний макіяж.

Отже. Перед вами фото дівчини форма обличчя якої є сумішшю овального з повнотою круглого обличчя. Для надання форми близької до ідеальної, потрібно заокруглити широкий лоб. Для цього потрібно нанести більш темний тональний крем чи пудру в кутах лоба, це зробить обличчя більш овальним. Так само потрібно відтінити щоки, тоді обличчя буде виглядати стрункішим та привабливішим.

На наступному фото форма обличчя дівчини за всіма ознаками підпадає під класичну овальну, але краї контуру мають невеличкі кути. Таке обличчя за допомогою макіяжу можна перетворити як в овальне так і чотирикутне. Для наближення до овальної форми потрібно відтінити лоб та скули. А якщо більш підкреслити кути контуру, обличчя набуде чотирикутної форми.

Далі обличчя чотирикутної форми, але помітно широкий лоб, через який верхня частина переважає над нижньою. Це поєднання чотирикутної та трикутної форм обличчя. Якщо відтінити лоб, то можна перетворити в класичну чотирикутну форму обличчя.

А тепер вернемося в те місце, де ми розглядали чотирикутну фарму обличчя. Ще раз погляньте на фото дівчини. Заради справедливості потрібно відмітити, що насправді форма її обличчя є комбінацією чотирикутної та овальної форм.




За матеріалами книги Хорста Кірхбергера"Візаж та макіяж".

Переглядів: 3535 | Додав: tirilo | Теги: форма обличчя, школа візажу, макіяж, Візаж, школа макіяжу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Вхід
Ми ВКонтакті
Пошук
Записи блогу
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Друзі сайту
Хто онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0