Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Квітень » 15 » Який макіяж - такий і характер
12:26
Який макіяж - такий і характер
Є жінки, які іноді підфарбовуються. Зазвичай все обмежується легким тоном, блиском для губ та, можливо, тушшю для вій.


Жінки, які з року в рік користуються одним і тим самим відтінком помади та наносять однаковий макіяж — це класичні консерватори, що панічно бояться всього нового. Куди б вони не йшли, в офіс, театр чи на пікнік — їх макіяж залишається незмінним. Причому такі жінки впевнені, що це ознака їх постійності, принциповості та щиро не розуміють закликів оточуючих хоча б щось змінити в собі.

Побутує думка, що яскраво нафарбована жінка прагне привернути до себе увагу протилежної статі. Проте психологи вважають це твердження помилковим. Часто жінка "одягаєт" яркий макіяж як своєрідну захисну маску. В цьому випадку можна зробити висновок, що на душі в неї дуже погано. Можливо, вона розгублена та подавлена, але показувати це навколишнім категорично не хоче. Поява на жіночому обличчі яскравого бойового розфарбування може бути також бажанням (часом підсвідомо) змінити своє життя. Зрозуміло, не за допомогою макіяжу. Він тут носить швидше символічний характер. Адже щоб змінити щось в головному, потрібно почати з малого.

Якщо жінка при нанесені макіяжу акцентує увагу на очах, це сигналізує оточуючим про її здатність бути хорошим, розумним співрозмовником. Такі жінки уважні, спостережливі. Для них інтелект та розсудливість вартують набагато більше емоційності та чуттєвості. Вміючи добре розпізнавати думки та настрої співрозмовника, власні почуття вони вважають за доречним тримати при собі.
Переглядів: 613 | Додав: kim333 | Теги: макіяж і характер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 vika  
0
Хочу добавити ще свою власну думку: є певний віковий період у жінок (дівчат) коли менша кількість макіяжу віднімає більшу кількість років від дійсного віку людини. На ідеально намальовану жінку приємно дивитись, милуватись красою, а з жінкою в котрої природній, легкий макіяж - спілкуватись. Хто до чого прагне...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Вхід
Ми ВКонтакті
Пошук
Записи блогу
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Друзі сайту
Хто онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0